Over ons

Welkom bij Wing Chun-Nederland.nl, jouw digitale gids naar de interessante wereld van Wing Chun in Nederland. Wij zijn er enthousiast over om deze sport meer bekendheid te geven. Onze missie is om de kunst van Wing Chun toegankelijk te maken voor iedereen in Nederland, of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een ervaren beoefenaar die op zoek is naar een locatie bij je in de buurt!

Onze missie

Bij Wing Chun-Nederland.nl delen we de eeuwenoude filosofie van Wing Chun. Wij geloven dat deze vechtkunst niet alleen een middel is voor zelfverdediging, maar ook een pad naar zelfontwikkeling en innerlijke balans.

Wat kun je vinden op onze website?

Scholen register

Ontdek het uitgebreide register van gecertificeerde Wing Chun-scholen verspreid over Nederland. Of je nu op zoek bent naar een school om kennis te maken met deze kunst of je wilt verdiepen in je beoefening, hier vind je een overzicht van scholen in jouw regio.

Informatie over Wing Chun

Verdiep je in de principes, geschiedenis en technieken van Wing Chun. Onze uitgebreide informatie is ontworpen voor zowel beginners als gevorderde beoefenaars en laat dat zeker het enthousiasme verder aanwakkeren.

Laatste ontwikkelingen

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de Wing Chun-gemeenschap. Onze blogs en nieuwssectie brengen boeiende verhalen, analyses en updates over evenementen, workshops en inzichten, allemaal gericht op het verdiepen van jouw Wing Chun-beleving.

Onderdeel van Vechtsport-Nederland.nl

Wing Chun-Nederland.nl maakt deel uit van Vechtsport-Nederland.nl, een overkoepelend platform dat zich richt op diverse vechtsporten. Door deel uit te maken van dit netwerk, streven we naar het bevorderen van begrip en respect tussen verschillende vechtsport disciplines.

Andere sites: