1. Hoogvliet Rotterdam
 2. Vechtsportschool Hoogvliet Wing Chun Federatie

Vechtsportschool Hoogvliet Wing Chun Federatie

Laatst bijgewerkt: 25-01-2024

Vechtsportschool Hoogvliet Wing Chun Federatie is een sportschool in Hoogvliet Rotterdam waar je wing chun kunt beoefenen. Op wingchun-nederland.nl proberen wij actuele informatie over Vechtsportschool Hoogvliet Wing Chun Federatie te verzamelen. Ben jij op zoek naar een proefles wing chun in Hoogvliet Rotterdam? Neem dan contact op met Vechtsportschool Hoogvliet Wing Chun Federatie of bekijk andere sportscholen waar je wing chun kunt beoefenen in Hoogvliet Rotterdam.

Meer info over Vechtsportschool Hoogvliet Wing Chun Federatie

Ben jij eigenaar van deze sportschool en wil jij meer informatie toevoegen zoals de trainingstijden, een linkje naar het inschrijven voor een proefles, een promotievideo of anders? Neem dan contact met ons op!

  Locatie

  Bekijk hieronder de locatie van Vechtsportschool Hoogvliet Wing Chun Federatie in Hoogvliet Rotterdam op de kaart:

  Rooster

  Bekijk hieronder de Vechtsportschool Hoogvliet Wing Chun Federatie trainingstijden:

  De trainingstijden zijn onbekend. Bent u de eigenaar van deze sportschool en wilt u de trainingstijden toevoegen? Neem dan contact met ons op!

  Kosten

  De contributie voor een abonnement bij Vechtsportschool Hoogvliet Wing Chun Federatie is ons niet bekend. Neem contact op met de sportschool voor uitgebreide informatie met betrekking tot abonnementen.

  Andere sportscholen in Hoogvliet Rotterdam

  Bekijk hieronder informatie over andere sportscholen in Hoogvliet Rotterdam.