1. Ridderkerk
 2. Vechtsportschool Ridderkerk Wing Chun Federatie

Vechtsportschool Ridderkerk Wing Chun Federatie

Laatst bijgewerkt: 25-01-2024

Vechtsportschool Ridderkerk Wing Chun Federatie is een sportschool in Ridderkerk waar je wing chun kunt beoefenen. Op wingchun-nederland.nl proberen wij actuele informatie over Vechtsportschool Ridderkerk Wing Chun Federatie te verzamelen. Ben jij op zoek naar een proefles wing chun in Ridderkerk? Neem dan contact op met Vechtsportschool Ridderkerk Wing Chun Federatie of bekijk andere sportscholen waar je wing chun kunt beoefenen in Ridderkerk.

Meer info over Vechtsportschool Ridderkerk Wing Chun Federatie

Ben jij eigenaar van deze sportschool en wil jij meer informatie toevoegen zoals de trainingstijden, een linkje naar het inschrijven voor een proefles, een promotievideo of anders? Neem dan contact met ons op!

  Locatie

  Bekijk hieronder de locatie van Vechtsportschool Ridderkerk Wing Chun Federatie in Ridderkerk op de kaart:

  Rooster

  Bekijk hieronder de Vechtsportschool Ridderkerk Wing Chun Federatie trainingstijden:

  De trainingstijden zijn onbekend. Bent u de eigenaar van deze sportschool en wilt u de trainingstijden toevoegen? Neem dan contact met ons op!

  Kosten

  De contributie voor een abonnement bij Vechtsportschool Ridderkerk Wing Chun Federatie is ons niet bekend. Neem contact op met de sportschool voor uitgebreide informatie met betrekking tot abonnementen.

  Andere sportscholen in Ridderkerk

  Bekijk hieronder informatie over andere sportscholen in Ridderkerk.