1. Vlaardingen
 2. Vechtsportschool Vlaardingen Wing Chun Kung Fu

Vechtsportschool Vlaardingen Wing Chun Kung Fu

Laatst bijgewerkt: 25-01-2024

Vechtsportschool Vlaardingen Wing Chun Kung Fu is een sportschool in Vlaardingen waar je wing chun kunt beoefenen. Op wingchun-nederland.nl proberen wij actuele informatie over Vechtsportschool Vlaardingen Wing Chun Kung Fu te verzamelen. Ben jij op zoek naar een proefles wing chun in Vlaardingen? Neem dan contact op met Vechtsportschool Vlaardingen Wing Chun Kung Fu of bekijk andere sportscholen waar je wing chun kunt beoefenen in Vlaardingen.

Meer info over Vechtsportschool Vlaardingen Wing Chun Kung Fu

Ben jij eigenaar van deze sportschool en wil jij meer informatie toevoegen zoals de trainingstijden, een linkje naar het inschrijven voor een proefles, een promotievideo of anders? Neem dan contact met ons op!

  Locatie

  Bekijk hieronder de locatie van Vechtsportschool Vlaardingen Wing Chun Kung Fu in Vlaardingen op de kaart:

  Rooster

  Bekijk hieronder de Vechtsportschool Vlaardingen Wing Chun Kung Fu trainingstijden:

  De trainingstijden zijn onbekend. Bent u de eigenaar van deze sportschool en wilt u de trainingstijden toevoegen? Neem dan contact met ons op!

  Kosten

  De contributie voor een abonnement bij Vechtsportschool Vlaardingen Wing Chun Kung Fu is ons niet bekend. Neem contact op met de sportschool voor uitgebreide informatie met betrekking tot abonnementen.

  Andere sportscholen in Vlaardingen

  Bekijk hieronder informatie over andere sportscholen in Vlaardingen.