1. Amsterdam
 2. Ving Tsun Kung Fu Association Europe – Amsterdam West

Ving Tsun Kung Fu Association Europe - Amsterdam West

Laatst bijgewerkt: 25-01-2024

Ving Tsun Kung Fu Association Europe - Amsterdam West is een sportschool in Amsterdam waar je wing chun kunt beoefenen. Op wingchun-nederland.nl proberen wij actuele informatie over Ving Tsun Kung Fu Association Europe - Amsterdam West te verzamelen. Ben jij op zoek naar een proefles wing chun in Amsterdam? Neem dan contact op met Ving Tsun Kung Fu Association Europe - Amsterdam West of bekijk andere sportscholen waar je wing chun kunt beoefenen in Amsterdam.

Meer info over Ving Tsun Kung Fu Association Europe - Amsterdam West

Ben jij eigenaar van deze sportschool en wil jij meer informatie toevoegen zoals de trainingstijden, een linkje naar het inschrijven voor een proefles, een promotievideo of anders? Neem dan contact met ons op!

  Locatie

  Bekijk hieronder de locatie van Ving Tsun Kung Fu Association Europe - Amsterdam West in Amsterdam op de kaart:

  Rooster

  Bekijk hieronder de Ving Tsun Kung Fu Association Europe - Amsterdam West trainingstijden:

  De trainingstijden zijn onbekend. Bent u de eigenaar van deze sportschool en wilt u de trainingstijden toevoegen? Neem dan contact met ons op!

  Kosten

  De contributie voor een abonnement bij Ving Tsun Kung Fu Association Europe - Amsterdam West is ons niet bekend. Neem contact op met de sportschool voor uitgebreide informatie met betrekking tot abonnementen.

  Andere sportscholen in Amsterdam

  Bekijk hieronder informatie over andere sportscholen in Amsterdam.